wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości i wznowienia polskie > Zarządzanie jakością
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 21, strona 1 z 3
<<<  -  1  2  3  -  >>>

FUNKCJONOWANIE SZPITALI W AMERYKAŃSKIM SYSTEMIE OCHRONY ZDROWIA WNIOSKI DLA POLSKI


WICHROWSKA E., wydawnictwo: WOLTERS KLUWER, 2018, wydanie I

cena netto: 111.35 Twoja cena  105,78 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Funkcjonowanie szpitali w amerykańskim systemie ochrony zdrowia Wnioski dla Polski Książka stanowi kompleksowe omówienie funkcjonowania szpitali w amerykańskim systemie zdrowia. Wskazano w niej możliwości implementacji tych regulacji w... >>>

ZNACZENIE ROŚLINNYCH METABOLITÓW WTÓRNYCH W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI SENSORYCZNEJ I ZDROWOTNEJ PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH Z BURAKA ĆWIKŁOWEGO


MIKOŁAJCZYK-BATOR K., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2018, wydanie I

cena netto: 29.00 Twoja cena  27,55 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego 165 stron, B5, oprawa miękka... >>>

BIAŁA KSIĘGA ZARZĄDZANIA


GOSPODAREK T., wydawnictwo: DIFIN, 2018, wydanie I

cena netto: 95.60 Twoja cena  90,82 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Biała księga zarządzania Po raz pierwszy na rynek trafia monografia, która dotyczy pomiaru w zarządzaniu oraz opisu metod teoretycznych w zastosowaniu praktycznym optymalizacji prowadzenia biznesu. Treści zawarte są na tyle uniwersalne, że... >>>

KSZTAŁTOWANIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI WYBRANE ZAGADNIENIA


MAŁECKA M. SAMOTYJA U., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2018, wydanie I

cena netto: 36.00 Twoja cena  34,20 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Kształtowanie jakości żywności Wybrane zagadnienia Podręcznik, napisany przez zespół uznanych specjalistów z zakresu towaroznawstwa, należy do nielicznych opracowań naukowych tak kompleksowo oraz w sposób pogłębiony omawiających... >>>

KONSULTANT ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ


KOWALCZYK J., wydawnictwo: CEDEWU, 2018, wydanie IV

cena netto: 46.00 Twoja cena  43,70 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Konsultant zarządzania jakością Poradnik jest przeznaczony dla konsultantów - doradców w dziedzinie szeroko pojętego zarządzania organizacją, w tym zwłaszcza zarządzania opartego na wymaganiach norm ISO serii 9000 - zarządzanie jakością,... >>>

MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE TECHNOLOGIA HIGIENA JAKOŚĆ


GRABOWSKI T. KIJOWSKI J. RED., wydawnictwo: PWN, 2018, wydanie I

cena netto: 86.49 Twoja cena  82,17 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Mięso i przetwory drobiowe Technologia, higiena, jakość W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości... >>>

BADANIE TOWARÓW SPOŻYWCZYCH


KUBIŃSKA-JABCOŃ E. KUBIŃSKI W. NIEKURZAK M., wydawnictwo: PWN, 2018, wydanie I

cena netto: 64.60 Twoja cena  61,37 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Badanie towarów spożywczych Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spo... >>>

ZNORMALIZOWANE SYSTEMY ZARZĄDZANIA A RYZYKO DZIAŁALNOŚCI ORGANIZACJI


JEDYNAK P., wydawnictwo: WYD UJ, 2018, wydanie I

cena netto: 44.89 Twoja cena  42,65 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Znormalizowane systemy zarządzania a ryzyko działalności organizacji Niniejsza publikacja to pierwsze opracowanie podejmujące w sposób kompleksowy problematykę zarządzania ryzykiem w działalności współczesnych organizacji z perspektywy... >>>

DOBÓR METOD OCENY WYBRANYCH CECH JAKOŚCIOWYCH ŻYWNOŚCI


PAWLAK-LEMAŃSKA K., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2018, wydanie I

cena netto: 28.50 Twoja cena  27,08 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Dobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności Wykaz stosowanych skrótów i symboli Wprowadzenie - koncepcja i cel pracy I. Istota i znaczenie jakości 1.1. Współczesne koncepcje jakości 1.2. Interdyscyplinarny i wielowymiarowy... >>>

ZARZĄDZANIE USŁUGAMI


DOBSKA M. GNUSOWSKI M. GARCZAREK-BĄK U. ROGOZIŃSKI K., wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2017, wydanie I

cena netto: 26.00 Twoja cena  24,70 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Zarządzanie usługami Wstęp I. Uzasadnienie odrębności usług 1.1. Rekonstrukcja sytuacji wyjściowej 1.2. Odrębność usług 1.3. Definicja usługi 1.4. Relacja usługowa 1.5. Konsekwencje wynikające z przyjętej definicji 1.6.... >>>

książek: 21, strona 1 z 3
<<<  -  1  2  3  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Zarządzanie jakością
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2019