wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości i wznowienia polskie > Zarządzanie jakością
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 11, strona 1 z 2
<<<  -  1  2  -  >>>

KULTURA JAKOŚCI DOSKONAŁOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA W ORGANIZACJI


WIŚNIEWSKA M.Z. GRUDOWSKI P., wydawnictwo: CEDEWU, 2019, wydanie I

cena netto: 71.65 Twoja cena  68,07 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Kultura jakości, doskonałości i bezpieczeństwa w organizacji Kultura jakości, bezpieczeństwa oraz doskonałości to ważne kategorie zasobów każdej organizacji, decydujące o jej niepowtarzalności. Kształtują one nie tylko tożsamość danej ... >>>

PRAKTYCZNY PRZEWODNIK 5S CZYLI JAK WDRAŻAĆ ŻEBY WDROŻYĆ


KAMIEŃSKI M. SIECZKOWSKI L., wydawnictwo: MT BIZNES, 2019, wydanie I

cena netto: 39.90 Twoja cena  37,91 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Praktyczny przewodnik 5s czyli jak wdrażać, żeby wdrożyć Organizacja czasu i pracy Zarządzanie jakością Zastanawiasz się, jak zwiększyć porządek i przyspieszyć pracę w twojej firmie? Metoda 5s zastosowana w firmie pozwala to osiągną... >>>

MASZYNY ZASADNICZE WYMAGANIA DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA I OCHRONY ZDROWIA


SIEMIĄTKOWSKI P., wydawnictwo: WIEDZA I PRAKTYKA, 2019, wydanie III

cena netto: 69.00 Twoja cena  65,55 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Maszyny Zasadnicze wymagania dotyczące bezpieczeństwa i ochrony zdrowia W książce znajdują się przede wszystkim szczegółowe omówienia zasadniczych wymagań w zakresie bezpieczeństwa i ochrony zdrowia dotyczących projektowania... >>>

DOSKONALENIE JAKOŚCI ZARZĄDZANIA W SZKOŁACH WYŻSZYCH


WAWAK T., wydawnictwo: WYD UJ, 2019, wydanie I

cena netto: 51.99 Twoja cena  49,39 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Doskonalenie jakości zarządzania w szkołach wyższych Celem tej monografii jest przedstawienie problemów doskonalenia jakości zarządzania w szkolnictwie wyższym w Polsce w latach 2012–2018 na tle przebiegu wdrażania ustaleń procesu bolo... >>>

JAKOŚĆ ZARZĄDZANIA W SZKOŁACH WYŻSZYCH


WAWAK T., wydawnictwo: WYD UJ, 2012, wydanie I

cena netto: 105.10 Twoja cena  99,85 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Jakość zarządzania w szkołach wyższych Jest to kompleksowe i obszerne opracowanie, obejmujące różne aspekty jakości zarządzania w szkolnictwie wyższym. Autor prezentuje w nim zagadnienia z zakresu jakości pracy, produktów i życia w relacji... >>>

ZASADY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ


SZCZEPAŃSKA K., wydawnictwo: WYD PW, 2018, wydanie I

cena netto: 51.30 Twoja cena  48,74 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Zasady zarządzania jakością Celem niniejszej publikacji jest przedstawienie w perspektywie zarządczej teoretycznych i praktycznych podstaw różnych klasyfikacji zasad zarządzania jakością oraz uporządkowanej ich charakterystyki. Cel zosta... >>>

CAF W DOSKONALENIU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ USŁUG MEDYCZNYCH


STAWICKA M., wydawnictwo: WYD PW, 2018, wydanie I

cena netto: 44.55 Twoja cena  42,32 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

CAF w doskonaleniu zarządzania jakością usług medycznych Głównym celem badań podjętych przez autorów było opracowanie przykładowej matrycy CAF, która pozwoli zidentyfikować konieczne do przeprowadzenia udoskonalenia w szpitalu, a tym samym... >>>

POTENCJAŁ INNOWACYJNOŚCI SEKTORA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ


RZECZKOWSKI D., wydawnictwo: PWN, 2014, wydanie I

cena netto: 64.60 Twoja cena  61,37 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Potencjał innowacyjności sektora administracji publicznej W książce podjęto się wyjaśnienia powodów sukcesywnego spadku pozycji Polski w międzynarodowym rankingu innowacyjności sektora e-government, który cyklicznie jest opracowywany przez... >>>

PRODUKTY UBOCZNE PRZETWÓRSTWA OWOCÓW W PROJEKTOWANIU ŻYWNOŚCI


PACHOŁEK B., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2019, wydanie I

cena netto: 30.00 Twoja cena  28,50 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności 1.Konsumpcja i tendencje rozwoju rynku żywności 2.Zagospodarowanie produktów ubocznych przetwórstwa owoców w produkcji żywności 3.Uwarunkowania procesu projektowania żywności o... >>>

SPEKTROSKOPIA OPTYCZNA W OCENIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI


SIKORSKA E., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2019, wydanie I

cena netto: 50.60 Twoja cena  48,07 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności    1.Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności 2.Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności 3.Pomiar widm żywności 4.Metody... >>>

książek: 11, strona 1 z 2
<<<  -  1  2  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Zarządzanie jakością
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2020