wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

DICTIONARY OF FOOD SCIENCE AND NUTRITION


wydawnictwo: A&C BLACK, 2006, wydanie I

cena netto: 53.00 Twoja cena  50,35 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Covering nutrition, dietary requirements, chemistry, preparation andcooking, hygiene, health and safety, commercial food production,labelling, packaging and public health, this dictionary provides clear,informative and up-to-date terms relating to all aspects of foodscience and nutrition. An eseential reference for GCSE and A-level students of foodtechnology, undergraduate students of food science/sports nutrition,students of city and guilds food-related courses, and new recruits tocatering, food safety, public health or nutrition.

288 pages, paperback

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022