"* napary * desery z herbatą * nalewki * herbata jako przyprawa do mięsa i ryb
Herbata – nieodłączny element spotkań towarzyskich, śniadań, kolacji... Pobudza,
pachnie i cudownie smakuje. Co zrobić, by była jeszcze lepsza? Można na przykład
zaparzyć ją w imbryczku, wzbogacić cytryną lub mlekiem. Książka opowiada o
historii herbaty, jej właściwościach, najrozmaitszych gatunkach, sposobach zaparzania i
podawania. Przede wszystkim jednak proponuje dziesiątki doskonałych przepisów
z herbatami leczniczymi, owocowymi, witaminowymi, czarnymi, zielonymi, czerwonymi lub
ziołowymi w roli głównej. Wszyscy wiemy, że nic nie rozgrzewa tak świetnie, jak
czarna herbata z rumem, i nie oczyszcza tak doskonale, jak aromatyczna herbata
zielona!"
192 strony, oprawa twarda
Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !.