|

JEDZENIE PRZECIWKO CHOROBIE NAUKOWE DOWODY NA LECZNICZE DZIAŁANIE ŻYWNOŚCI
LI W.W. wydawnictwo: CZARNA OWCA, 2025, wydanie Icena netto: 59.99 Twoja cena 56,99 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Jedzenie przeciwko chorobie
Naukowe dowody na lecznicze działanie żywności
Bestseller New York
Timesa
Czy twoja dieta wspiera organizm w walce z chorobami?
Zmień sposób myślenia o jedzeniu i odkryj, jak organizm
samodzielnie leczy się i regeneruje. Naucz się jeść w
sposób, który wzmocni odporność i poprawi zdrowie.
Doktor William Li
prezentuje naukowe dowody na korzystne działanie dla zdrowia ponad
dwustu produktów spożywczych, które aktywują pięć
systemów obronnych organizmu: angiogenezę, regenerację,
mikrobiom, ochronę DNA oraz układ odpornościowy. Systemy te skutecznie
zapobiegają nowotworom, pomagają w walce z cukrzycą, chorobami układu
krążenia, autoimmunologicznymi oraz zmniejszają ryzyko demencji i
innych wyniszczających schorzeń.
Książka dostarcza wiedzy
i narzędzi, które pomogą ci dokonywać lepszych
wyborów żywieniowych, co przełoży się na poprawę zdrowia,
lepszą formę i szansę na dłuższe życie – bez konieczności
rezygnowania z ulubionych potraw.
Autor oferuje również przepisy na pyszne dania,
które ułatwią wprowadzenie tych zmian.
To praktyczne
kompendium wyjaśniające naukę o leczeniu, profilaktyce oraz strategiach
wykorzystania żywności w celu poprawy zdrowia, a także nowatorskie
podejście do profilaktyki chorób i utrzymania dobrego
samopoczucia.
464 strony, Format:
15.0x22.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|