|

CHEMIA ŻYWNOŚCI TOM 1 GŁÓWNE SKŁADNIKI ŻYWNOŚCI
SIKORSKI Z. E..STAROSZCZYK H. RED. wydawnictwo: WNT, 2015, wydanie Icena netto: 84.39 Twoja cena 80,17 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Chemia żywności Tom 1
Główne składniki żywności
W tomie 1 omówiono:
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka,
niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności
400 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|