wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości > Kulinaria
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 250, strona 1 z 25
<<<  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  >>>

TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ WYROBY CUKIERNICZE PODRĘCZNIK TOM 2 CZĘŚĆ 1 T.4 TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI CUKIERNIK


KAŹMIERCZAK M., wydawnictwo: WSIP, 2015, wydanie II

cena netto: 50.95 Twoja cena  48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły... >>>

PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ CZĘŚĆ 2


KMIOŁEK-GIZARA A., wydawnictwo: WSIP, 2017, wydanie I

cena netto: 50.95 Twoja cena  48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 2 Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętno... >>>

PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KUCHARZ CZĘŚĆ 1


KMIOŁEK-GIZARA A., wydawnictwo: WSIP, 2017, wydanie I

cena netto: 50.95 Twoja cena  48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1 Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kszta... >>>

REPETYTORIUM + TESTY EGZAMIN ZAWODOWY KWALIFIKACJA T.10 KELNER


SZAJNA R., wydawnictwo: WSIP, 2017, wydanie I

cena netto: 50.95 Twoja cena  48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.10 Kelner Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. w zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości oraz sprawdzić wiedzę uczniów za pomocą testów i zadań... >>>

CHEMIA ŻYWNOŚCI TOM 2 BIOLOGICZNE WŁAŚCIWOŚCI SKŁADNIKÓW ŻYWNOŚCI


SIKORSKI Z.E. STAROSZCZYK H. RED., wydawnictwo: PWN, 2017, wydanie I

cena netto: 105.40 Twoja cena  100,13 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących... >>>

CHEMIA ŻYWNOŚCI TOM 1 GŁÓWNE SKŁADNIKI ŻYWNOŚCI


SIKORSKI Z.E. STAROSZCZYK H. RED., wydawnictwo: PWN, 2017, wydanie I

cena netto: 105.40 Twoja cena  100,13 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Chemia żywności Tom 1 Główne składniki żywności Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz... >>>

WIELKA KSIĘGA SŁOIKÓW PONAD 250 PRZEPISÓW OD PRZETWORÓW Z WARZYW I OWOCÓW AŻ PO PASTY I DIPY!


MACKENZIE J., wydawnictwo: LAURUM, 2017, wydanie I

cena netto: 49.90 Twoja cena  47,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Wielka księga słoików Ponad 250 przepisów – od przetworów z warzyw i owoców, aż po pasty i dipy! Proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych przetworów z warzyw i owoców, a także przepisy na pasty i sosy! Nic nie daje... >>>

JAK KARMIĆ DZIECI BY JADŁY CHĘTNIE I ZDROWO


WISZNIEWSKA N., wydawnictwo: SENSUS, 2017, wydanie I

cena netto: 35.55 Twoja cena  33,77 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Jak karmić dzieci by jadły chętnie i zdrowo Kłopoty z karmieniem dzieci to dziedzina, w której niemal każdy rodzic ma do opowiedzenia swoje własne historie. Każdy z nas doświadczył jakichś trudności na tym polu: z ustaleniem odpowiedniej... >>>

MEKSYK OD KUCHNI OD AZTEKÓW DO ADELITY


OSORIO-MROŻEK S., wydawnictwo: UNIVERSITAS, 2014, wydanie II

cena netto: 39.00 Twoja cena  37,05 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Meksyk od kuchni Od Azteków do Adelity Książka opowiada o meksykańskiej historii z perspektywy kulinarnej, ponieważ gastronomia to jedna z najbardziej charakterystycznych cech kultury Meksyku i zwierciadło jego historii. Meksyk to... >>>

SZCZYPTA TRADYCJI ŚWIECKIM OKIEM


MARGALIT, wydawnictwo: POLIGRAF, 2017, wydanie I

cena netto: 50.00 Twoja cena  47,50 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Szczypta tradycji świeckim okiem Zaintrygowana pytaniami przyjaciół, zastanawiałam się jak określić tę publikację, bo mimo wspomnień i dygresji, wcale nie jest biografią, receptury kulinarne nie zrobiły z niej poradnika kucharskiego, nie... >>>

książek: 250, strona 1 z 25
<<<  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Kulinaria
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2017