wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > książki polskie > Zarządzanie jakością
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 389, strona 1 z 39
<<<  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  >>>

10 ZASAD BUDOWANIA TRWAŁYCH RELACJI Z KLIENTEM


BURES I. REHULKA P., wydawnictwo: HELION - ONE PRESS, 2007, wydanie I

cena netto: 46.40 Twoja cena  44,08 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Każdy produkt, jaki sprzedajesz, jest częścią Ciebie Instynkt VIP. Jak odróżniać klientów kluczowych od pozostałych? Jak podnieść wartość produktu o pozytywne emocje? Jak małe firmy usługowe wygrywają z korporacjami? Sympatia.... >>>

5 X DLACZEGO


BROŻYŃSKA M. LIS A. SZYMCZAK M., wydawnictwo: 2K CONSULTING, 2014, wydanie I

cena netto: 46.20 Twoja cena  43,89 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

5 x Dlaczego „5 x Dlaczego” to pierwszy w Polsce podręcznik poświęcony metodzie rozwiązywania problemów spopularyzowanej przez założyciela Toyota  Industries CO. Ltd. Sakichi Toyodę. Metoda rozwiązywania problemów za... >>>

5S DLA OPERATORÓW 5 FILARÓW WIZUALIZACJI MIEJSCA PRACY


PRODUCTIVITY PRESS DEVELOPMENT TEAM, wydawnictwo: PRODPUBLISHING, 2010, wydanie I

cena netto: 52.70 Twoja cena  50,07 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

5S dla Operatorów, 5 filarów wizualizacji miejsca pracy, to fundamentalna pozycja z serii ShopFloor wydawnictwa Productivity Press, która została wyróżniona nagrodą Shingo Prize. W poszczególnych podręcznikach serii autorzy wtajemniczają ... >>>

5S W BIURZE ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY I ELIMINACJA MARNOTRAWSTWA


FABRIZIO T.A. TAPPING D., wydawnictwo: PRODPUBLISHING, 2010, wydanie I

cena netto: 126.00 Twoja cena  119,70 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Chociaż działania biurowe i administracyjne generują niemal 60% kosztów związanych z wytwarzaniem towarów w większości organizacji, bardzo często pozostają wyłączone z projektów wdrożenia szczupłych procesów. By stworzyć prawdziwe szczupłe przedsi... >>>

AGROBIZNES PODSTAWY PRZETWÓRSTWA SPOŻYWCZEGO PODRĘCZNIK


LADA H.A., wydawnictwo: WSIP, 2008, wydanie I

cena netto: 24.90 Twoja cena  23,66 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat przetwórstwa spożywczego. Jest zgodny z programem nauczania 2307/MRiGŻ/1997.08.18 i pomocny w przygotowaniu do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik agrobiznesu 341... >>>

AKCEPTACJA NOWYCH PRODUKTÓW ŻYWOŚCIOWYCH I JEJ UWARUNKOWANIA


JEŻEWSKA-ZYCHOWICZ M. JEZNACH M. KOSICKA-GĘBSKA M., wydawnictwo: SGGW, 2013, wydanie I

cena netto: 29.34 Twoja cena  27,87 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Akceptacja nowych produktów żywnościowych i jej uwarunkowania Wstęp ... 5 I. Innowacje i innowacyjność na rynku żywnościowym ... 8 1. Istota innowacji i innowacyjności ... 8 2. Klasyfikacja innowacji ... 11 3. Czynniki determinujące... >>>

AKREDYTACJA POTWIERDZENIE ZGODNOŚCI DLA WYROBÓW NA RYNKU UNII


MALESZKA A. / EUROPEJSKIEJ, wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2010, wydanie I

cena netto: 61.00 Twoja cena  57,95 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Monografia ma na celu przede wszystkim pokazanie ciągłego budowania i tworzenia zasad funkcjonowania wspólnego rynku europejskiego w zakresie swobodnego przepływu towarów. Autorka prezentuje na szerszym tle certyfikacyjne i akredytacyjne... >>>

AKTYWNOŚĆ INNOWACYJNA ORGANIZACJI


BIAŁOŃ L. RED., wydawnictwo: WSM, 2008, wydanie I

cena netto: 30.00 Twoja cena  28,50 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Książka "Aktywność innwacyjna organizacji" zawiera prezentację części badawczej zawartej w pracach dyplomowych absolwentów. Powstała jako wynik badań nad procesami innowacyjnymi w ramach prowadzonych  przez Lidię Białoń seminariów ... >>>

ARKUSZE IDENTYFIKACJI ZAGROŻEŃ I KRYTYCZNYCH PUNKTÓW KONTR. W CUKIERNI


BUDZYŃSKA A., wydawnictwo: ODDK, 2004, wydanie I

cena netto: 183.70 Twoja cena  174,52 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

System HACCP bazuje na siedmiu zasadach, z których pierwsza to przeprowadzenie analizy zagrożeń, druga zaś - określenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP). Opracowanie pozwoli samodzielnie, bez pomocy konsultanta, zidentyfikować zagrożenia na... >>>

ASPEKTY METODYCZNE I SPECJACYJNE OZNACZANIA PIERWIATSKÓW ŚLADOWYCH


BARAŁKIEWICZ D., wydawnictwo: WYD UAM, 2001, wydanie I

cena netto: 56.40 Twoja cena  53,58 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Aspekty metodyczne i specjacyjne oznaczania pierwiastków śladowych w wodzie metodą atomowej spektrometrii absorpcyjnej Monografia poświęcona aktualnym zagadnieniom analizy śladowej i specjacyjnej w badaniach środowiska wodnego. Poza om... >>>

książek: 389, strona 1 z 39
<<<  -  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Zarządzanie jakością
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2017