wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > nowości i wznowienia polskie > Kulinaria
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090
sortuj według tytułów: A-Z / Z-Aautorów: A-Z / Z-Adaty: od najstarszych / od najnowszych

książek: 31, strona 1 z 4
<<<  -  1  2  3  4  -  >>>

ZARZĄDZANIE INNOWACYJNYM EKOPRODUKTEM ŻYWNOŚCIOWYM


NOWOGRÓDZKA T., wydawnictwo: CEDEWU, 2019, wydanie I

cena netto: 91.10 Twoja cena  86,55 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków zarządzania i praktyków - producentów ekożywności i... >>>

ŻYWNOŚĆ WYGODNA I ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA


ŚWIDERSKI F. RED., wydawnictwo: PWN, 2019, wydanie III

cena netto: 64.60 Twoja cena  61,37 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, om... >>>

BIOTECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI


BEDNARSKI WŁ. REPS A. RED., wydawnictwo: PWN, 2019, wydanie II

cena netto: 75.55 Twoja cena  71,77 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Biotechnologia żywności Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długoś... >>>

PRODUKTY UBOCZNE PRZETWÓRSTWA OWOCÓW W PROJEKTOWANIU ŻYWNOŚCI


PACHOŁEK B., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2019, wydanie I

cena netto: 30.00 Twoja cena  28,50 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności 1.Konsumpcja i tendencje rozwoju rynku żywności 2.Zagospodarowanie produktów ubocznych przetwórstwa owoców w produkcji żywności 3.Uwarunkowania procesu projektowania żywności o... >>>

SPEKTROSKOPIA OPTYCZNA W OCENIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI


SIKORSKA E., wydawnictwo: WYD UE POZNAŃ, 2019, wydanie I

cena netto: 50.60 Twoja cena  48,07 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności    1.Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności 2.Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności 3.Pomiar widm żywności 4.Metody... >>>

APETYT NA JEDZENIE POKARM W SPOŁECZEŃSTWIE KULTURZE SYMBOLICE NA PRZESTRZENI DZIEJÓW


ŻYCHLIŃSKA J. GŁOWACKA-PENCZYŃSKA A. RED., wydawnictwo: UKW, 2019, wydanie I

cena netto: 97.99 Twoja cena  93,09 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Apetyt na jedzenie Pokarm w społeczeństwie, kulturze, symbolice na przestrzeni dziejów Książka stanowi przykład praktycznej realizacji postulatu interdyscyplinarności w studiach nad pożywieniem, które w ostatnich latach jest przedmiotem... >>>

URZĘDOWA KONTROLA ŻYWNOŚCI TEORIA I PRAKTYKA


KORZYCKA M. WOJCIECHOWSKI P. RED., wydawnictwo: WYD UW, 2019, wydanie I

cena netto: 33.80 Twoja cena  32,11 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i ... >>>

WŁOSKA SZTUKA DOBREGO GOTOWANIA


ARTUSI P., wydawnictwo: MUZA, 2018, wydanie I

cena netto: 49.90 Twoja cena  47,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Włoska sztuka dobrego gotowania Legendarne dzieło sławnego gastronoma z Romanii Włoska sztuka dobrego gotowania to słynne dzieło Pellegrino Artusiego, niezwykłego smakosza i znawcy potraw, który zebrał 790 przepisów na dania z różnych... >>>

DIGESTFOOD DIETA NA DOBRE TRAWIENIE I PRZYSWAJANIE TEGO CO NAJLEPSZE


BEDJAI-HADDAD V., wydawnictwo: MUZA, 2018, wydanie I

cena netto: 29.90 Twoja cena  28,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Digestfood Dieta na dobre trawienie i przyswajanie tego co najlepsze Książka spełni oczekiwania tych, którzy chcą odkryć sekrety trawienia i poznać rolę, jaką odgrywa ono w naszym fizycznym i psychicznym samopoczuciu. To, jak się... >>>

VEGANO ITALIANO WEGAŃSKIE SMAKI WŁOSKIEJ KUCHNI


GIOFFRE R., wydawnictwo: MUZA, 2018, wydanie I

cena netto: 44.89 Twoja cena  42,65 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Vegano Italiano Wegańskie smaki włoskiej kuchni Kuchnia wegańska i tradycyjna kuchnia włoska mają ze sobą bardzo wiele wspólnego: przepisy, smaki i składniki. Autorka tej książki, miłośniczka jedzenia i doświadczona food stylistka, zach... >>>

książek: 31, strona 1 z 4
<<<  -  1  2  3  4  -  >>>

Jeśli chcesz wiedzieć czy coś nowego pojawiło się w tym dziale, możesz subskrybować nowości z tego działu podając swój e-mail. Jeśli pojawi się coś nowego na półce, otrzymasz informację.

aktualny dział:
Kulinaria
Twój e-mail:
zapisanie/wypisanie:
preferowany język:

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2019